Εγκλημα στο Σοφικό -Τι είπε o 71χρονος στους αστυνομικούς: «Το παραδέχομαι. Εγώ τη σκότωσα» - iefimerida.gr

Εγκλημα στο Σοφικό -Τι είπε o 71χρονος στους αστυνομικούς: «Το παραδέχομαι. Εγώ τη σκότωσα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη φράση «το παραδέχομαι, εγώ τη σκότωσα», ομολόγησε ο 71χρονος συνταξιούχος τη δολοφονία της γυναίκας του.

Ο συνταξιούχος αν και αρχικά είχε προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει τις έρευνες τελικά κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε πως αυτός ήταν που σκότωσε με ένα σφυρί τη σύζυγό του.
Η δολοφονία έγινε στις 29 Μαΐου όταν ο 71χρονος, εκτός εαυτού, άρπαξε το σφυρί και τη χτύπησε στο κεφάλι τη σύζυγό του τραυματίζοντας την θανάσιμα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τύλιξε το πτώμα με νάιλον και το μετέφερε στο νεκροταφείο κατά τις βραδινές ώρες. Οι αστυνομικοί ανέσυραν το πτώμα, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Αυτό πάντως που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν η ψυχραιμία του 71χρονου μέχρι τη στιγμή που άρχισε να κλαίει και να ομολογεί τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σοφικό δολοφονία συνταξιούχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ