Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στους υποψήφιους των Πανελλαδικών - iefimerida.gr

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στους υποψήφιους των Πανελλαδικών

Φωτογραφία: IntimeNews/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του μήνυμα στήριξης προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» και «καλή» αρχή, θυμίζοντας πως η ζωή είναι γεμάτη με εξετάσεις και μάχες.

«Ψυχραιμία και στήριξη στα παιδιά. Η ζωή είναι γεμάτη εξετάσεις και μάχες. Καλή αρχή! Καλή δύναμη! Καλή επιτυχία!», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ψυχραιμία και στήριξη στα παιδιά. Η ζωή είναι γεμάτη εξετάσεις και μάχες. Καλη αρχή! Καλη δύναμη! Καλη επιτυχία! #Πανελλήνιες2017

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κικίλιας επέλεξε να μοιραστεί με τους μαθητές τα «SOS της επιτυχίας», υπογραμμίζοντας και αυτός πως οι Πανελλαδικές είναι μία ακόμη από τις πολλές και ωραίες μάχες που έχουν να δώσουν οι υποψήφιοι.

«Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι απλώς μία από τις πολλές, ωραίες μάχες που θα δώσετε στη ζωή σας. Πάμε γερά με ψυχραιμία. Καλή Επιτυχία!», σημείωσε.

Οι #πανελληνιες2017 Εξετάσεις είναι απλώς μία από τις πολλές, ωραίες μάχες που θα δώσετε στη ζωή σας. Πάμε γερά με ψυχραιμία. Καλή Επιτυχία! pic.twitter.com/7fSfwJwb8U

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ