Το μήνυμα Τσίπρα στους μαθητές για τις Πανελλήνιες: «Ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία» - iefimerida.gr

Το μήνυμα Τσίπρα στους μαθητές για τις Πανελλήνιες: «Ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία» ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους μαθητές που από σήμερα ξεκινούν να περνούν τη δοκιμασία των πανελλήνιων εξετάσεων προκειμένου να να διεκδικήσουν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter: «Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή, όχι όμως αυτή που κρίνει τα πάντα. Για τα παιδιά μας που διαγωνίζονται αυτές τις ημέρες εύχομαι ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία. Ευθύνη δίκη μας να ανοίγουμε δόμους για την εκπλήρωση των ονείρων τους. Αυτό προσπαθούμε και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση».

Για τα παιδιά μας που διαγωνίζονται αυτές τις ημέρες εύχομαι ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία. #Πανελλήνιες2017 (2/3) pic.twitter.com/TkuH3HL2Py

Ευθύνη δίκη μας να ανοίγουμε δρόμους για την εκπλήρωση των ονείρων τους. Αυτό προσπαθούμε και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. (3/3)

Ευθύνη δική μας να ανοίγουμε δρόμους για την εκπλήρωση των ονείρων τους. Αυτό προσπαθούμε και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. (3/3)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ