Survivor: Ο ολόγυμνος Σπαλιάρας και η γκάφα του Ντάνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Ο ολόγυμνος Σπαλιάρας και η γκάφα του Ντάνου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στραβά ξεκίνησε η μέρα των «Μαχητών» στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με την κατσαρόλα με την θρυμματισμένη καρύδα να πέφτει κάτω, κάνοντάς τους να στεναχωρηθούν, καθώς οι προμήθειες είναι λίγες.

Στους «Διάσημους», από την άλλη, τη μαγειρική ανέλαβε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαγειρεύοντας ρύζι, με την αθλητικογράφο να δηλώνει πως της είχε λείψει η διαδικασία.

Ο ολόγυμνος Σπαλιάρας

Ολόγυμνος στην παραλία του Survivor έκανε ηλιοθεραπεία ο Γιάννης Σπαλιάρας. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να αποκαλύπτει πως είναι μία από τις συνήθειες του. Αυτή τη φορά, ωστόσο, πήγε σε ένα πιο εμφανές σημείο, με τους συμπαίκτες του να τον σχολιάζουν.

«Γενικά ο Γιάννης ανά τακτά χρονικά διαστήματα πηγαίνει και κάνει την ηλιοθεραπεία του χωρίς ρούχα, οπότε αφού του αρέσει εμάς μας περισσεύει. Πάει κάπου απομονωμένα και κάθεται μόνος του. Έτυχε σήμερα να είναι πιο ανάλαφρος επειδή λείπει η αντίπαλη ομάδα και πήγε σε πιο εμφανές σημείο και είδαμε τη… φεγγαράδα του», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο δύσκολος στόχος και η νίκη των «Διάσημων»

«Μαχητές» και «Διάσημοι» βρέθηκαν στον στίβο μάχης σε ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα αλλά κυρίως στόχο, ο οποίος ήταν ο πιο δύσκολος που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Στο χθεσινό αγώνισμα, τα κορίτσια δεν αγωνίστηκαν καθώς η Σάρα αντιμετώπιζε μόλυνση στο πόδι. Οπως είπε, το πόδι της είχε πρηστεί και κρίθηκε απαραίτητο να ξεκουραστεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τα αγόρια, εκτός από τον Κωνσταντίνο Βασάλο που ήταν εκτός λόγω της αριθμητικής υπεροχής των «Μαχητών», να παίζουν συνεχώς δίχως να ξεκουράζονται.

Οι «Διάσημοι» βρήκαν εύκολα τον στόχο και έφτασαν στη νίκη, κερδίζοντας τους «Μαχητές» με 10-7.

Η γκάφα του Ντάνου

Επική στιγμή κατά τη διάρκεια της μονομαχίας Χρανιώτη-Σπαλιάρα, ήταν όταν Γιώργος Αγγελόπουλος μπερδεύτηκε και αντί να φωνάζει «Χρανιώτης» φώναξε «Σπαλ».

«Ολο μπερδεύεσαι με τους άλλους ρε" του είπε ο Μπο, με τον Ντάνο να προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Εβλεπα τον Σπαλιάρα από δω και μπερδεύτηκα! Δεν φαίνεται ο Χρανιώτης από δω!».

Το έπαθλο

Οι «Διάσημοι» χάρη στη νίκη τους απόλαυσαν βόλτα με πολυτελές γιοτ και έκαναν water sports, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που είναι προπονητής σκι, να δείχνει να το ευχαριστιέται κάνοντας κόλπα στη θάλασσα με το τζετ σκι.

Το έκτακτο συμβούλιο και το τέλος της ψηφοφορίας

Στο χθεσινό επεισόδιο έληξε και η 24ωρη ψηφοφορία, η οποία δημιούργησε και την τελική κατάταξη και θα καθορίσει τις αποχωρήσεις από εδώ και πέρα.

Μετά τους αγώνες ασυλίας, όπως είναι ήδη γνωστό, η ηττημένη ομάδα θα πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού. Από τους δύο υποψήφιους που βγάζουν οι παίκτες, αυτός με τη χαμηλότερη θέση στην κατάταξη θα αποχωρεί.

Το επόμενο επεισόδιο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor γυμνός Σπαλιάρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ