Ενας Ελληνας μεταξύ των τραυματιών του Λονδίνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενας Ελληνας μεταξύ των τραυματιών του Λονδίνου [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεταξύ των τραυματιών του Λονδίνου υπάρχει ένας Ελληνας, όπως ανακοίνωσαν επισήμως οι βρετανικές αρχές στην ελληνική πρεσβεία.

Η ενημέρωση αναφέρει ότι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου.

«Οι βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι ένας Eλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες αλλά πιθανόν να πρόκειται για τον Ελληνα που ακούγεται σε βίντεο από το μακελειό στο Λονδίνο, να λέει πως έχει τραυματιστεί, αλλά είναι καλά.

Το star.gr εντόπισε φίλη του Έλληνα τραυματία, η οποία εξήγησε ότι ο φίλος της «είναι καλά. Χειρουργήθηκε τα ξημερώματα και θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα. Είναι καλά όμως».

Ο νεαρός «ερχόταν να βρει την παρέα μας, σε μένα μίλαγε στο τηλέφωνο» όπως περιγράφει η φίλη του. Αν κι έζησε τον απόλυτο τρόμο, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα αναρρώσει, οι σκηνές που βίωσε, όμως, δεν θα φύγουν εύκολα από το μυαλό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ