Ο πρίγκιπας Χάρι στη μουσουλμανική κοινότητα Σιγκαπούρης -Απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα του Λονδίνου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι στη μουσουλμανική κοινότητα Σιγκαπούρης -Απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα του Λονδίνου [εικόνες]

Φωτογραφία: AP Photo/Joseph Nair
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Σιγκαπούρη βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος έδωσε το παρών σε εκδήλωση της μουσουλμανικής κοινότητας για το Ραμαζάνι.

Πριν ο πρίγκιπας και οι υπόλοιποι καθίσουν στο τραπέζι να φάνε, απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης του Λονδίνου.

Ο Χάρι επισκέφθηκε κοινοτικό κέντρο που διοικείται από μια ομοσπονδιακή οργάνωση κοινωνικής πρόνοιας που ονομάζεται Jamiyah Singapore, η οποία παρέχει υπηρεσίες για την αποκατάσταση εξαρτημένων νέων.

Ο πρίγκιπας Χάρι στη μουσουλμανική κοινότητα Σιγκαπούρης -Απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα του Λονδίνου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο πρίγκιπας κάθισε δίπλα και συνομίλησε με την Nazhath Faheema, μουσουλμάνα πρέσβειρα της Ειρήνης.

Ο Μωάμεθ Ραφουντίν Ισμαήλ, γ.γ. της οργάνωσης δήλωσε, σύμφωνα με την Telegraph: «Οι σκέψεις μας είναι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε εχθές το βράδυ στο Λονδίνο.

«Αφήστε την ειρήνη και την αρμονία να κυριαρχήσουν στις κοινότητες του κόσμου», πρόσθεσε.

Ο πρίγκιπας Χάρι στη μουσουλμανική κοινότητα Σιγκαπούρης -Απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα του Λονδίνου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: AP Photo/Joseph Nair, Pool

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Σιγκαπούρη Ραμαζάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ