Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που έβγαλε φωτογραφία τον έναν από τους μακελάρηδες του Λονδίνου - iefimerida.gr

Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που έβγαλε φωτογραφία τον έναν από τους μακελάρηδες του Λονδίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογραφία του ενός εκ των δραστών των επιθέσεων του Λονδίνου τραβήχτηκε από τον 25χρονο Gabriele Sciotto.

Ο ίδιος μιλώντας στον Guardian είπε πως είχε πάει να δει τον τελικό του Champions League στην παμπ The Sheaf καθώς είναι οπαδός της Γιουβέντους. Καθώς περπατούσε στην Park Street είδε έναν άντρα περίπου 35 ετών να του φωνάζει «Τρέχα γίνεταοι τρομοκρατική επίθεση». Ωστόσο ο Sciotto, επειδή είναι ντοκιμαντερίστας συνέχισε στην ίδια πορεία.
«Είμαι ντοκιμαντερίστας και έτσι έκανα αυτό που ξέρω. Είδα τρία άτομα στα 20 μέτρα μακριά να τρέχουν από την αντίθετη πλευρά από την αγορά Μπόροου. Κοντά τους ήταν και ένας αστυνομικός ο οποίος τους φώναζε σαν να ήθελε να τους τρομάξει. Εκείνοι έτρεξαν προς την πλευρά μου για να ξεφύγουν από τον αστυνομικό. Έστριψαν αριστερά στην Stoney Street προς την παμπ Wheatsheaf.
Ξαφνικά εμφανίστηκαν από την αντίθετη κατεύθυνση πολλοί αστυνομικοί . Φώναζαν «Σταματήστε, σταματήστε, πέστε στο έδαφος»
. Τότε οι αστυνομικοί τους πυροβόλησαν.

Λίγο αργότερα τράβηξε τη φωτογραφία του δράστη να είναι στο έδαφος. Ο Sciottο είπε πως όταν τράβηξε τη φωτογραφία ο άνδρας που ήταν πεσμένος στην άσφαλτο ήταν ακόμα ζωντανός αν και γύρω του υπήρχε πολύ αίμα. «Το είδα να κουνιέται. Υπήρχε πολύ αίμα, ενώ ο αστυνομικός που ήταν από πάνω του ήταν φοβισμένος.
Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να βεβαιωθούν ότι οι πολίτες στην αγορά Μπόροου ήταν ασφαλείς και δεν υπήρχαν τραυματίες. Προσπαθούσαν να τους βγάλουν έξω. Η αντίδρασή τους ήταν πολύ γρήγορη»
.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ