Σοκ στην Κομοτηνή με ξυλοδαρμό νεαρής από συμφοιτήτριές της -Την χτύπησαν μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της - iefimerida.gr

Σοκ στην Κομοτηνή με ξυλοδαρμό νεαρής από συμφοιτήτριές της -Την χτύπησαν μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει ο ξυλοδαρμός νεαρής φοιτήτριας στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από δύο συμφοιτήτριές της σε αμφιθέατρο της σχολής.

Συγκεκριμένα, η νεαρή φοιτήτρια δέχτηκε κατά την διάρκεια πρόβας φραστική επίθεση από συμφοιτήτριες της για τα νύχια της. Ωστόσο, τα αίματα γρήγορα άναψαν και όπως υποστηρίζει η νεαρή, οι δύο συμφοιτήτριες της άσκησαν βία πάνω της, την έσπρωξαν, την πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να την κλωτσάνε παντού, μέχρι η ίδια να χάσει τις αισθήσεις της.

Η κοπέλα αφού βρήκε τις αισθήσεις της πήρε τηλέφωνο τα επείγοντα και σύμφωνα με πληροφορίες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1.

Η σπουδάστρια είχε κακώσεις και μώλωπες σε όλο της το σώμα, ενώ χρειάστηκαν 15 μέρες για να αναρρώσει.

Σοκ στην Κομοτηνή με ξυλοδαρμό νεαρής από συμφοιτήτριές της -Την χτύπησαν μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της | iefimerida.gr 0

Αίσθηση προκαλεί μάλιστα και η στάση του καθηγητή, καθώς η νεαρή καταγγέλλει πως ο ίδιος προσπάθησε να μην δώσει έκταση στο θέμα για να μην σπηλώσει την εικόνα της σχολής.

Η νεαρή φοιτήτρια όμως δεν υπάκουσε, κατήγγειλε το bullying που δέχτηκε και τον άγριο ξυλοδαρμό και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομοτηνή ξυλοδαρμός φοιτήτρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ