Κάθι Γκρίφιν: Ο Τραμπ θέλει να καταστρέψει τη ζωή μου -Αλλά δεν τον φοβάμαι - iefimerida.gr

Κάθι Γκρίφιν: Ο Τραμπ θέλει να καταστρέψει τη ζωή μου -Αλλά δεν τον φοβάμαι

Φωτογραφία: AP/ Mark J. Terrill
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δακρυσμένη, η Κάθι Γκρίφιν απολογήθηκε γιατί πόζαρε με ένα κομμένο, ματωμένο «κεφάλι» του Ντόναλντ Τραμπ.

Η κωμικός, σε συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι η καριέρα της έχει πλέον τελειώσει και κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο και την οικογένειά του ότι θέλουν να καταστρέψουν τη ζωή της. Τόνισε όμως πως δεν φοβάται τον Τραμπ.

Επειτα από την επίμαχη φωτογραφία, η Γκρίφιν έχασε χορηγίες και δουλειές, μεταξύ άλλων και σε εκπομπή του CNN για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Η φωτογράφισή της προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Τραμπ, ο οποίος χαρακτήρισε «αρρωστημένη» την κίνηση αυτή, η οποία- όπως τόνισε- τραυμάτισε την οικογένειά του και ιδιαίτερα τον 11χρονο γιο του, Μπάρον. Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου, Ντόναλντ τζούνιορ, ζήτησε να απολυθεί η κωμικός.

«Δεν νομίζω ότι θα έχω καριέρα έπειτα από αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, ο Τραμπ με διέλυσε», είπε η 56χρονη ηθοποιός, που έχει βραβευθεί δύο φορές με Emmy, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της.

Η Γκρίφιν, αναφέρει το Reuters, απολογήθηκε ξανά, αλλά επέμεινε: «Δεν φοβάμαι τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι νταής», και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να κάνει αστεία για τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Αυτό που μου συμβαίνει δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της χώρας. Ενας εν ενεργεία πρόεδρος, τα παιδιά του και η Πρώτη Κυρία προσπαθούν να καταστρέψουν τη ζωή μου», συνέχισε η ηθοποιός. Σκοπός της φωτογράφισης, όπως είπε, ήταν να χλευάσει τα σχόλια που είχε κάνει ο Τραμπ προεκλογικά, όταν είχε επιτεθεί στη δημοσιογράφο Μέγκιν Κέλι, με τα σχόλιά του να ερμηνεύονται ως αναφορά στην έμμηνο ρύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάθι Γκρίφιν Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ