Vintage ρούχα στην Αθήνα -8 διευθύνσεις για να βρεις τα κομμάτια των ονείρων σου - iefimerida.gr

Vintage ρούχα στην Αθήνα -8 διευθύνσεις για να βρεις τα κομμάτια των ονείρων σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειδή η μόδα κάνει κύκλους,το vintage είναι πάντα μια τάση, που συνδυάζει την κομψότητα με ένα μοναδικό στιλ.

Αν, λοιπόν, έχετε ανακαλύψει στη ντουλάπα της μαμάς σας ένα υπέροχο παλτό από τα 70’s αλλά δεν βρίσκετε τίποτα άλλο για να το συνδυάσετε, ή αν απλώς δεν ανήκετε στις τυχερές που διαθέτουν «οικογενειακά ενδυματολογικά κειμήλια», δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε μερικά καταστήματα της Αθήνας, που θα σας κάνουν να μοιάζετε με ηρωίδα εποχής. Όποιας εποχής προτιμάτε…

1) Γουαδελούπη

Oχι, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε ήπειρο, απλώς να κατεβείτε μέχρι του Ψυρρή. Εκεί, θα βρείτε σε ένα διώροφο κτίριο με υπέροχες ταπετσαρίες έναν πολύτιμο θησαυρό από vintage και second hand ρούχα κι αξεσουάρ που θα σας ταξιδέψουν στα 50s, 60s, 70s, 80s και 90s. Ενας όροφος είναι αφιερωμένος στις γυναίκες κι ένας στους άντρες. Κι επειδή είναι δύσκολο να βρει κανείς καλά vintage ανδρικά κομμάτια, η Γουαδελούπη αξίζει μια επίσκεψη.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ