Η κυβέρνηση Ερντογάν συνέλαβε τον πατέρα του Τούρκου μπασκετμπολίστα Καντέρ - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση Ερντογάν συνέλαβε τον πατέρα του Τούρκου μπασκετμπολίστα Καντέρ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «πόλεμος» του Τούρκου μπασκετμπολίστα του NBA Ενές Καντέρ με την τουρικική κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Λίγες μέρες μετά τον χαρακτηρισμό του σέντερ των Οκλαχόμα ως «τρομοκράτη», η κυβέρνηση συνέλαβε τον πατέρα του, με αποτέλεσμα ο νεαρός αθλητής να ξεσπάσει για άλλη μία φορά στο Twitter εναντίον του Ερντογάν.

«ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΣΜΕ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ από την Τουρκική κυβέρνηση και τον Χίτλερ του αιώνα μας. Θα ζήσει τα βασανιστήριά τους, όπως χιλιάδες ακόμη άνθρωποι» έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής ο .

Να θυμίσουμε, οι γονείς του Καντέρ τον είχαν αποκληρώσει δημόσια και είχαν δηλώσει πως δεν τον αναγνωρίζουν ως γιο τους, από τη στιγμή που η κυβέρνηση Ερντογάν τον είχε κατηγορήσει για συμμετοχή στο περσινό πραξικόπημα του οποίου φέρεται να ηγήθηκε ο Φετουλάχ Γκιουλέν.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως πριν από δυο εβδομάδες η Τούρκοι ακύρωσαν το διαβατήριο του Καντέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καντέρ Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ