Το Game of Thrones πάει Χάρβαρντ -Θα διδάσκεται ως μάθημα - iefimerida.gr

Το Game of Thrones πάει Χάρβαρντ -Θα διδάσκεται ως μάθημα

Φωτογραφία: Facebook @Game of Thrones
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Game of Thrones βρήκε στέγη και όχι σε κάποιο απόκοσμο σκηνικό για να γυριστεί, αλλά στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Από την επόμενη χρονιά το Πανεπιστήμιο θα διδάσκει μάθημα σχετικό με τη δημοφιλή σειρά. Τίτλος του «Το πραγματικό Game of Thrones: Από τους μοντέρνους μύθους στα μεσαιωνικά μοντέλα".

Το νέο μάθημα θα διδάσκεται από τον αναπληρωτή καθηγητή γερμανικών και θρησκευτικών Ράτσα Κιρακόσιαν και τον καθηγητή μεσαιωνικών σπουδών Σον Γκιλσντορφ.

«Οταν διαβάζω μεσαιωνική ποίηση στους μαθητές μου, πολύ συχνά μου λένε ότι μοιάζει με κάτι που θα έλεγαν στο Game of Thrones», δήλωσε ο καθηγητής Κιρακόσιαν.

Οπως εξήγησε, αυτό ήταν που του έδωσε την έμπνευση να ονομάσει το μάθημα του για την επόμενη χρονιά έτσι. Ο καθηγητής θα επιχειρήσει να διδάξει την ιστορία του μεσαίωνα, μέσα από ένα συγκριτικό μάθημα μεταξύ της ζωής στο Γουέστερος και της πραγματικής ζωής στους μεσαιωνικούς χρόνους.

Ο καθηγητής ομολογεί τελικά ότι όλο αυτό είναι ουσιαστικά μια προσπάθεια για να προσελκύσει περισσότερους φοιτητές στο μάθημά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones Χαρβαρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ