Ο Περουβιανός σεφ που μοιάζει στον Κωνσταντίνο Βασάλο (!) και έχει τρελάνει το ίντερνετ με τα σέξι βιντεάκια μαγειρικής του - iefimerida.gr

Ο Περουβιανός σεφ που μοιάζει στον Κωνσταντίνο Βασάλο (!) και έχει τρελάνει το ίντερνετ με τα σέξι βιντεάκια μαγειρικής του

Youtube.com/FrancoCooks
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι η μαγειρική έχει γίνει της μόδας και ότι το φαγητό εξελίσσεται σε huge trend το ξέραμε. Αυτό που αγνοούσαμε μέχρι σήμερα είναι το ότι υπάρχουν τόσο ενδιαφέρουσες και σέξι περιπτώσεις σεφ, όπως αυτή του Franco Noriega.

Ο κούκλος περουβιανός μάγειρας με προδιαγραφές μοντέλου (και μια εμφανή ομοιότητα στον Κωνσταντίνο Βασάλο του Survivor!) και, ταυτόχρονα, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Baby Brasa στη Νέα Υόρκη, έχει γίνει κάτι παραπάνω από viral και όχι άδικα. Δεν είναι μόνο τα φαγητά που ετοιμάζει, αλλά και για το γεγονός ότι τα φτιάχνει χωρίς μπλούζα, δίνοντας μας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του στο πιάτο.

Δες τον περουβιανό σεφ να μαγειρεύει ημίγυμνος στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FRANCO RIVIERA σεφ μαγειρική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ