Το Μαξίμου πανηγυρίζει για τα αναθεωρημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ -Επίθεση σε ΝΔ και ΜΜΕ - iefimerida.gr

Το Μαξίμου πανηγυρίζει για τα αναθεωρημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ -Επίθεση σε ΝΔ και ΜΜΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πανηγυρικό τρόπο σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και με ανακοίνωσή του εξαπέλυσε επίθεση σε ΝΔ και Μέσα Ενημέρωσης.

«Η αναθεώρηση των στοιχείων για το ΑΕΠ από την ΕΛΣΤΑΤ, που δείχνει ανάπτυξη 0,4% για το πρώτο τρίμηνο του 2017, για μία ακόμη φορά διαψεύδει την εικόνα ολικής καταστροφής που ενορχηστρώνει η ΝΔ και αναπαράγει μεγάλη μερίδα του συστημικού Τύπου.

Ταυτόχρονα, εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους υποδέχθηκαν χαιρέκακα τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν πως η πολυπόθητη ανάπτυξη βρίσκεται ήδη εδώ. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μομέντουμ για οριστική υπέρβαση της κρίσης.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε σχέση με τον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος θα είναι καθοριστικές.

Συνεπώς, οι εταίροι και δανειστές μας δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο να κωλυσιεργούν. Αναμένουμε να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους με μία καθαρή λύση, που θα αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της συγκυρίας αλλά και τις θυσίες του ελληνικού λαού».

Τζανακόπουλος: Καμία δικαιολογία για καθυστερήσεις

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για καθυστερήσεις, καθώς οι αποφάσεις για το ελληνικό χρέος είναι καθοριστικές για την οριστική υπέρβαση της κρίσης, τονίζει ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter, μετά την αναθεώρηση των στοιχείων για το ΑΕΠ από την ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ανάπτυξη.

«Με ανάπτυξη 0,4% ξεκινά το 2017. Καμία δικαιολογία για καθυστερήσεις Οι αποφάσεις για το χρέος είναι καθοριστικές για την οριστική υπέρβαση της κρίσης», γράφει ο κ. Τζανακόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΣΤΑΤ Μαξίμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ