Χατζηδάκης: Αδιανόητο και επικίνδυνο να μην βρεθεί λύση στις 15 Ιουνίου - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Αδιανόητο και επικίνδυνο να μην βρεθεί λύση στις 15 Ιουνίου

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αδιανόητη και επικίνδυνη για την Ελλάδα» θεωρεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, τη πιθανότητα «να μην βρεθεί μία λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου», σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις-Σαββατοκύριακο», επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι «η διαπραγμάτευση συνέπεσε με τον προεκλογικό αγώνα στη Γερμανία».

Ο κ. Χατζηδάκης υποστηρίζει ότι «οι δανειστές πρέπει να κάνουν αυτά που έχουν υποσχεθεί για το χρέος, ήδη, από το 2012», ωστόσο, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει κάνει δύο μεγάλα λάθη:« Πρώτον, δεν έχει μία αξιόπιστη στάση και δεύτερον, καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις για λόγους εσωτερικής πολιτικής».

Ερωτηθείς για το «αν μπορεί να αναπτυχθεί η οικονομία και να βγει η χώρα από τα μνημόνια χωρίς τη ρύθμιση του χρέοους», ο Κ. Χατζηδάκης απάντησε:«Το χρέος δεν είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας. Η μεγαλύτερη αποτυχία της κυβέρνησης έχει να κάνει με την αδυναμία της να πετύχει τη συνολική αποκατάσταση της εμπιστοσύνης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωστής Χατζηδάκης ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ