Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Οι παίκτες που ψάχνουν - iefimerida.gr

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Οι παίκτες που ψάχνουν

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό έχει ήδη ξεκινήσει με τους Μανόλο Χιμένεθ και Μαρίνο Ουζουνίδη να γνωρίζουν ήδη τους παίκτες που χρειάζονται οι ομάδες τους.

Σε 25 ημέρες τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θα βρίσκονται στις βάσεις τους προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Οι συνεντεύξεις που παραχώρησαν μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 οι προπονητές των δύο ομάδων, έδειξαν πως αμφότεροι γνωρίζουν αρκετά νωρίς τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ έχει πλήρη εικόνα του ρόστερ αλλά και των παικτών που θα αποχωρήσουν. Μίλησε ανοιχτά άλλωστε για Βάργκας, Πατίτο, Πέκχαρτ, Κολοβέτσιο ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα αποκτηθεί 10άρι αφού σε αυτή τη θέση η ΑΕΚ έχει ήδη τον Πέτρο Μάνταλο.

Στην Ένωση μάλιστα έγινε γνωστή η επιθυμία επιστροφής του Νάτσο Σκόκο και υπήρξε μάλιστα επαφή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και μία με τον εκπρόσωπό του.

Στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πιο δύσκολο έργο. Αρκετοί παίκτες είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν. Ήδη έγινε γνωστό πως την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στο τριφύλλι ο Σεμπάστιαν Λέτο ενώ το ίδιο ισχύει με τους Μπουμάλ και Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Είναι επίσης δεδομένο πως ο Ουζουνίδης θα ψάξει δύο μπακ, έναν για κάθε πλευρά αφού θα φύγουν οι Μέστο και Χουχούμης ενώ ερωτηματικό παραμένει η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει ήδη αναχωρήσει για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Σουηδίας, εξασφαλίζοντας μάλιστα μεγαλύτερη καλοκαιρινή άδεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναθηναϊκός μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ