«Παιχνιδάκια» της Ριάνα με τον Ντουράντ στο παρκέ - Η απάντηση του παίκτη για τον χαμό στο twiiter [βίντεο] - iefimerida.gr

«Παιχνιδάκια» της Ριάνα με τον Ντουράντ στο παρκέ - Η απάντηση του παίκτη για τον χαμό στο twiiter [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπωση και αυτό που «τσάκωσαν» οι κάμερες στον πρώτο τελικό του ΝΒΑ ανάμεσα στην Ριάνα και τον Κέβιν Ντουράντ, ξεσήκωσε το twitter.

H διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο γήπεδο και έκανε trash talking στον άσο των Ουόριορς, ο οποίος μετά από κάθε καλάθι της ομάδας του γύριζε να την κοιτάξει με αγριεμένο ύφος.

Ο ίδιος μάλιστα δέχθηκε ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου αλλά τόνισε πως δεν θυμάται τίποτα όμως οι χρήστες του twitter ανέσυραν την προ διετίας δημοσίευσή του πως ήθελε να παντρευτεί την Ριάνα. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε θέμα στα social media και μένει να φανεί στο επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων αν θα υπάρξει και συνέχεια.

Amazing.
Rihanna bows to LeBron then hits a dab and small waves a Warriors fan telling her to sit down.
pic.twitter.com/q0IyIPIbGK

This is after the last field goal Durant made. That second look back at Ri is some Reggie vs. Spike Lee shit pic.twitter.com/RXiT59CXit

.@BSO asks Durant about staring down/trash-talking Rihanna -- Steph's reaction: perfection. pic.twitter.com/0xZ36Kf05Y

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ