Ουζουνίδης: «Ημασταν η καλύτερη ομάδα στα πλέι οφ» - iefimerida.gr

Ουζουνίδης: «Ημασταν η καλύτερη ομάδα στα πλέι οφ»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν δεν είχε μηδενιστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και αν δεν του είχαν αφαιρεθεί οι τρεις βαθμοί, τότε ο Παναθηναϊκός θα ήταν πρώτος στα πλέι οφ της Super League και θα… κουνούσε το σεντόνι του Champions League.

Φυσιολογικά, λοιπόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6πως το τριφύλλι ήταν η καλύτερη ομάδα στο «μίνι πρωτάθλημα» και πως άξιζε να ‘χε καπαρώσει την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο «δικέφαλος του βορρά» εμφανίστηκε απογοητευτικός, δίνοντάς του ένα ελαφρυντικό «ψυχολογικού αδειάσματος» λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου.

«Νομίζω πως με βάση τις συνθήκες εμείς ήμασταν οι καλύτεροι, μετά η ΑΕΚ, μετά ο Πανιώνιος και μετά ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ ήταν απογοήτευση με βάση το ρόστερ που έχει. Ίσως χαλάρωσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ίσως τους έφυγε η κάψα. Χθες μου φάνηκε να μην έχει πείνα. Ίσως να άδειασαν. Η εικόνα τους στα play offs ήταν από κακή ως πολύ κακή με βάση το ρόστερ και το βάθος που έχει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ουζουνίδης Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ