Κλάμα: Η άλλα αντ' άλλων απάντηση που έδωσε σε ερώτηση υποψήφια καλλιστείων στην Κύπρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλάμα: Η άλλα αντ' άλλων απάντηση που έδωσε σε ερώτηση υποψήφια καλλιστείων στην Κύπρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί φέτος οι υποψήφιες των κυπριακών καλλιστείων να ήταν πιο... υποψιασμένες, ωστόσο, την πάτησαν και πάλι. Μια εξ' αυτών συγκεκριμένα και έγινε και πάλι viral.

Στην υποψήφια τέθηκε το ερώτημα «ποια στοιχεία πρέπει να έχει μια σταρ». «Κοκκινάδι, εσώρουχα.... ε αυτά», είπε αφήνοντας άφωνο τον δημοσιογράφο. «Η προσωπικότητά της δεν μετράει;» την ρώτησε έκπληκτος. «Ναι,εεεεεεεεε», απάντησε η υποψήφια με τον δημοσιογράφο να παρατάει την προσπάθεια και να κλείνει τη... συζήτηση με ένα σ' ευχαριστούμε πολύ.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, διαγωνιζόμενη κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα «Ποια θα ήταν η αντίδραση σου αν μάθαινες ότι κάποιος συγγενής σου είναι φορέας του έιτζ;» και έδωσε την απίστευτη απάντηση: «Θα του έλεγα, μπράβο συγχαρητήρια, πάντα τέτοια»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλιστεία Κύπρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ