Κάνε layering στη σαλάτα και απόλαυσε την όπως στα εστιατόρια! - iefimerida.gr

Κάνε layering στη σαλάτα και απόλαυσε την όπως στα εστιατόρια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χορταστικές, αλλά παράλληλα θρεπτικές, γιατί έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, φυτικές ίνες, ιχνοστοιχεία, νερό και πρωτεΐνες, οι σαλάτες δεν είναι απλά μια ακόμα γευστική πρόταση των εστιατορίων, αλλά μοιάζουν με έργα τέχνης!

Ποιος άραγε δεν έχει ζηλέψει την πλούσια σαλάτα που σερβίρεται σε διπλανό τραπέζι λίγο πριν κάνει τη δική του παραγγελία;

Μάλλον αυτό έχει συμβεί στους περισσότερους από εμάς και το καλοκαίρι οι σαλάτες έχουν την τιμητική τους, αποτελώντας ένα ιδανικό μεσημεριανό γεύμα στη δουλειά ή ακόμα και το βράδυ, που θέλουμε να φάμε κάτι δροσιστικό και ελαφρύ, που δεν θα μας «φουσκώσει» και δεν θα μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας (ούτε θα μας προκαλέσει ενοχές για τις θερμίδες).

Ωστόσο, για να τις απολαύσετε όπως ακριβώς τις φτιάχνουν οι σεφ, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη σειρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Δείτε πώς θα κάνετε layering για να φτιάξετε τη σαλάτα σας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαλάτα μαγειρική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ