Οι λόγοι για τους οποίους θα μαλώσετε τον πρώτο χρόνο του γάμου - iefimerida.gr

Οι λόγοι για τους οποίους θα μαλώσετε τον πρώτο χρόνο του γάμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώτος χρόνος γάμου έχει πάψει, εδώ και δεκαετίες, να είναι και ο πρώτος χρόνος της συγκατοίκησης, πόσο μάλλον της ίδιας της σχέσης.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν αναιρεί το -απόλυτα φυσικό- γεγονός ότι θα προκύψουν εντάσεις και τσακωμοί. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά το να μην κάνετε τίποτα για να τους ξεπεράσετε.

Φυσικά και θα υπάρξουν εντάσεις-είστε δύο μυαλά, δύο δαιδαλώδη συστήματα ψυχολογίας που πρέπει να συνδυαστούν και να βρουν σημεία τομής- αλλά ίσως και να είναι μονόδρομος αν θέλετε να προκύψει μια ειλικρινή και σταθερή ένωση.

To θέμα είναι να μη τις αφήνετε να διαιωνίζονται. Και πως γίνεται αυτό; Όταν, αμφότεροι, τόσο εσείς, όσο και ο σύντροφός σας δεν ξεχνάτε να «ποτίσετε» τη σχέση σας. Και λέω «ποτίσετε» γιατί η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς αναπτύσσεται και που, αν σταματήσουμε να το φροντίζουμε, θα μαραθεί.

Διαβάστε εδώ τους 6 τσακωμούς που προκύπτουν τον πρώτο χρόνο του γάμου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος ζευγάρια τσακωμοί καυγάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ