Αφγανιστάν: Φονική βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο του Τζαλαλαμπάντ - iefimerida.gr

Αφγανιστάν: Φονική βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο του Τζαλαλαμπάντ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε κι άλλοι πέντε τραυματίστηκαν κατά την ανατίναξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου σε μία από τις εισόδους του αεροδρομίου της Τζαλαμπάντ.

«Έχει επιβεβαιωθεί ότι ένας στρατιώτης είναι νεκρός, ενώ πέντε άλλοι άνθρωποι, μεταξύ αυτών, τέσσερις πολίτες έχουν τραυματιστεί από την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου, που είχε στόχο το αεροδρόμιο έξω από την Τζαλαλαμπάντ», δήλωσε ο Αταουλάχ Κογκιανί, εκπρόσωπος του κυβερνήτη. Η Τζαλαλαμπάντ είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Νανγκαρχάρ κι απέχει 120 χιλιόμετρα από την Καμπούλ.

Πρόκειται για την δεύτερη βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα που γίνεται στο Αφγανιστάν κατά το τελευταίο 48ωρο.

Η πρώτη έγινε χθες το πρωί, σε κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας Καμπούλ, με συνέπεια τον θάνατο περισσότερων από 80 ανθρώπων και των τραυματισμό περισσότερων από 350.

Πληροφορίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ