Ο 11χρονος που ζυγίζει 192 κιλά- Ο νεότερος που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικιού [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο 11χρονος που ζυγίζει 192 κιλά- Ο νεότερος που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικιού [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 11χρονος Αράια Περμάνα από το Καραγουάνγκ της Δυτικής Ιάβας, στην Ινδονησία είναι ο νεότερος άνθρωπος που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικού.

Ο 11χρονος που ζυγίζει 192 κιλά είναι αδύνατο πλέον να περπατήσει, γεγονός που μεταξύ άλλων τον ανάγκασε να σταματήσει το σχολείο.

Σύμφωνα με την Telegraph, το απίστευτο βάρος του είναι απειλητικό για την υγεία του καθώς πλέον αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την αναπνοή του, παρουσιάζοντας συχνές άπνοιες και αναγκάζεται να κοιμάται με το κεφάλι του στο τοίχο για να μπορεί να αναπνέει, κάτι που του έχει αφήσει μόνιμο τραυματισμό στο μέτωπο.

Έπειτα από χρόνια, που οι γονείς του επέμειναν να ταϊζουν υπερβολικά τον 11χρονο, έχουν πειστεί ότι ο γιος τους χρειάζεται σοβαρή επαγγελματική βοήθεια.

Θα γίνει μάλιστα ο νεότερος άνθρωπος στον κόσμο που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικού. Μία εγχείρηση που διαρκεί τουλάχιστον 5 ώρες.

Σύμφωνα μάλιστα με παλαιότερα δημοσιεύματα, ο Αράια θα τρώει πλέον 5 γεύματα την ημέρα. Η μητέρα του Ροκάια από την άλλη επέμεινε με δηλώσεις της ότι ο γιατρός που τον τον είχε δει για να ανακαλύψει για ποιο λόγο έπαιρνε τόσο πολύ βάρος το παιδί, είχε αναφέρει ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο 11χρονος που ζυγίζει 192 κιλά- Ο νεότερος που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικιού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο 11χρονος που ζυγίζει 192 κιλά- Ο νεότερος που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικιού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ο 11χρονος που ζυγίζει 192 κιλά- Ο νεότερος που θα υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μανικιού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ινδονησία Ιάβα γαστρικό μανίκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ