Γεωργιάδης: Ο Σαββίδης είναι σύμμαχος της κυβέρνησης και πολιτικός μας αντίπαλος - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Ο Σαββίδης είναι σύμμαχος της κυβέρνησης και πολιτικός μας αντίπαλος

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμύτατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ρ/σ Flash 96, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα, ό,τι του ζητήσουν οι ξένοι. Δεν θα κερδίσει απολύτως τίποτα. Είναι ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός. Δεν θα μπορούσε άλλος να κάνει τόσο κακή διαπραγμάτευση».

Παράλληλα υποστήριξε ότι είναι άνευ ουσίας ενδεχόμενη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών και εκτίμησε ότι θα είναι Βατερλό για τη χώρα, η μη ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι είναι σύμμαχος της κυβέρνησης.

«Ο κ. Σαββίδης είναι γνωστό ότι εδώ και πολλούς μήνες, εδώ κι έναν χρόνο τουλάχιστον, είναι σύμμαχος της κυβερνήσεως και προσπαθεί να κάνει παρεμβάσεις διαφόρων ειδών υπέρ της κυβερνήσεως. Αυτό νομίζω το ξέρει ο καθένας, δε χρειάζεται να το κουράσουμε και πάρα πολύ-αναφέρομαι στην παρέμβασή του στο διαγωνισμό του κ. Παππά, στις σχετικές του συνεντεύξεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη δημιουργία μιας εταιρείας με μέλη αποκλειστικά των ΑΝΕΛ. Εντάξει, εγώ πιο πολύ πια τον αντιμετωπίζω σαν έναν πολιτικό μας αντίπαλο παρά ως έναν επιχειρηματία. Ταυτίστηκε δημόσια με ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και δημόσια εκφράστηκε κατά ενός άλλου πολιτικού χώρου», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ