Βαλβέρδε: «Να κάνω την Μπαρτσελόνα ακόμη μεγαλύτερη» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Βαλβέρδε: «Να κάνω την Μπαρτσελόνα ακόμη μεγαλύτερη» [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Barcelona/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, υποσχέθηκε να προσπαθήσει να κάνει τους «μπλαουγκράνα» ακόμη μεγαλύτερη ομάδα.

«Είναι προνόμιο να είμαι εδώ, μεγάλη τύχη που με σκέφτηκε η ομάδα και μου προσέφερε αυτή τη θέση. Αντιμετωπίζω αυτή τη νέα πρόκληση με μεγάλη προσμονή, ως μια μεγάλη πρόκληση και με την πρόθεση η Μπαρτσελόνα να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Ακόμη πιο μεγάλη από ο,τι ήδη είναι.

Πέρασε πολύς καιρός (από το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα ως ποδοσφαιριστής), τώρα είμαι πολύ μεγαλύτερος και είναι ένα στάδιο εντελώς διαφορετικό. Τώρα είμαι πιο συνειδητοποιημένος από ο,τι εκείνη την εποχή που ήμουν πολύ νέος.

Βαλβέρδε: «Να κάνω την Μπαρτσελόνα ακόμη μεγαλύτερη» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το έχω επαναλάβει και στις άλλες ομάδες, θα το πω και τώρα στην Μπάρτσα. Θα ήθελα τα πράγματα να πάνε καλά, να μπορεί ο κόσμος να το διασκεδάσει.

Βαλβέρδε: «Να κάνω την Μπαρτσελόνα ακόμη μεγαλύτερη» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Θέλουμε η ομάδα να είναι σύμφωνη με το παιχνίδι της και κυρίως με τον κόσμο. Θέλω οι οπαδοί να συνεχίζουν να το απολαμβάνουν, όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια. Στις τελευταίες σεζόν απήλαυσαν πολλούς μεγάλους παίκτες και προπονητές και το σκεπτικό μου είναι το ίδιο. Να είναι υπερήφανοι γι' αυτή την ομάδα» υποστήριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Βαλβέρδε: «Να κάνω την Μπαρτσελόνα ακόμη μεγαλύτερη» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Barcelona#HolaValverde
pic.twitter.com/UnnbfKLKgD

#HolaValverde
pic.twitter.com/DyhGOLS7Cg

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Βαλβέρδε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ