Ντουτέρτε προς Τσέλσι Κλίντον: «Πώς ένιωσες όταν ο πατέρας σου γαμ@@σε την Λεβίνσκι;» - iefimerida.gr

Ντουτέρτε προς Τσέλσι Κλίντον: «Πώς ένιωσες όταν ο πατέρας σου γαμ@@σε την Λεβίνσκι;»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φιλλιπινέζος πρόεδρος, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, απάντησε με σκληρό τρόπο στην κριτική που του άσκησε η Τσέλσι Κλίντον προ ημερών, ρωτώντας την πώς αντέδρασε όταν ο πατέρας της «γ@@@@σε την Λεβίνσκι».

Η Τσέλσι Κλίντον ανάρτησε ένα tweet το Σαββατοκύριακο, το οποίο έλεγε (αναφερόμενη στον Ντουτέρτε) ότι αυτός ο «φονικός εγκληματίας δεν έχει κανένα σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Η κόρη του πρώην Αμερικάνου προέδρου εξαπέλυσε την κριτική της με αφορμή την δήλωση που είχε κάνει ο Ντουτέρτε λίγες μέρες νωρίτερα που έλεγε ότι οι στρατιώτες της χώρα του «επιτρέπεται να βιάζουν έως και τρεις γυναίκες».

Η προκλητική αυτή δήλωση ειπώθηκε κατά την διάρκεια μιας ομιλίας που έδωσε ο Φιλιππινέζος πρόεδρος στο πολεμικό ναυτικό της χώρας.

Μάλιστα, ο Ντουτέρτε καθησύχασε τους στρατιώτες του λέγοντας πως μπορούν να κάνουν «ελεύθερα την δουλειά τους και να αφήσουν τα υπόλοιπα πάνω του». Συμπληρώνοντας είχε πει πως «ο στρατιωτικός νόμος είναι δικό μου θέμα».

«Αυτό που θέλω να της πω είναι το εξής: Όταν ο πατέρας σου, πρόεδρος των ΗΠΑ, γ@@@@σε την Λεβίνσκι, την μικρή κοπέλα που βρισκόταν μέσα στον Λευκό Οίκο πως ένοιωσες και πως αντέδρασες; Μήπως τον χαστούκισες;»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντουτέρτε αστειεύεται με επίμαχα και ευαίσθητα θέματα όπως αυτό του βιασμού.

Μάλιστα ο Ντουτέρτε ανέφερε πως ο Αμερικάνικος στρατός έχει βιάσει κοπέλες κατ’ επανάληψη όταν βρίσκεται σε αποστολές στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου της χώρας του.

«Είναι ένα έγκλημα που πραγματοποιείται συνεχώς από στρατιώτες και κυρίως τους Αμερικάνους στην Οκινάβα. Αντιθέτως, δεν έχουμε ακούσει κάτι παρόμοιο για κάποιον Φιλλιπινέζο. Απλώς τους προειδοποιώ πως ότι και να κάνουν, εγώ θα βρω μια απάντηση για αυτούς. Θα είμαι υπεύθυνος για την ηλιθιότητα τους. Προφανώς μιλάω σαρκαστικά» είπε ο Φιλιπινέζος Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ