Οι τράπεζες κατήγγειλαν τα δάνεια της Πήγασος -Τι σημαίνει αυτό - iefimerida.gr

Οι τράπεζες κατήγγειλαν τα δάνεια της Πήγασος -Τι σημαίνει αυτό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τράπεζες προχώρησαν σε καταγγελία των δανείων της εκδοτικής εταιρείας Πήγασος.

Αυτό σημαίνει ότι, με την επίδοση της καταγγελίας, ξεκινά η περίοδος 30 ημερών, στη λήξη της οποίας τα δάνεια καθίστανται άμεσα απαιτητά, σύμφωνα με το «Βήμα».

Συνολικά οι οφειλές της εκδοτικής εταιρείας στο τέλος Οκτωβρίου 2016 ανερχόταν σε 161,9 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μεγάλο μέρος των οποίων παρουσίαζε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών.

Σε περίπτωση που δεν αποδοθούν τα οφειλόμενα ποσά στις τράπεζες, η Πήγασος θα τεθεί σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης. Δηλαδή, οι τράπεζες θα κάνουν αίτηση στο δικαστήριο για τον ορισμό ειδικού διαχειριστή, ο οποίος θα παύσει τα μέλη του ΔΣ, θα μηδενίσει τις μετοχές της εταιρείας και θα αρχίσει την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της, προκειμένου να ακολουθήσει δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πήγασος δάνεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ