Ο απίθανος -κρυφός- όρμος στον Σαρωνικό όπου γυρίστηκε η ταινία «Μια ζωή την έχουμε» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο απίθανος -κρυφός- όρμος στον Σαρωνικό όπου γυρίστηκε η ταινία «Μια ζωή την έχουμε» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως κάποιοι να υποστηρίζουν, πως το καλοκαίρι είναι ένα «θαύμα» από μόνο του, αλλά όταν υπάρχει και ο έρωτας, τότε οι διακοπές γίνονται παραμυθένιες!

Λίγο το ολόγιομο φεγγάρι και ο έναστρος ουρανός, λίγο τα τιρκουάζ και κρυστάλλινα νερά, οι βόλτες αγκαλιά στις χρυσές αμμουδιές, τα γραφικά σοκάκια και η θέα από ψηλά με φόντο τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα κάνουν ορισμένα από τα νησιά της Ελλάδας all time classic επιλογές για ερωτευμένους που είτε μόλις μπήκαν σε μια σχέση είτε τα επιλέγουν για να ανανεώσουν αυτήν που ήδη έχουν.

Αν βιώνετε κι εσείς τον έρωτα αυτήν την περίοδο της ζωής σας και ψάχνετε τον ιδανικό προορισμό για εσάς και το άλλο σας μισό, τότε δεν χρειάζεται να πάτε και πολύ μακριά από την πρωτεύουσα, αφού βρήκαμε το μικρό λιμάνι που κλείνει μέσα του όλη την αγάπη και σας περιμένει να το ανακαλύψετε.

Δείτε ποιο είναι το λιμάνι που λατρεύουν οι ερωτευμένοι στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ