Ολυμπιακός: Απέσυρε το ενδιαφέρον για Πελεγκρίνο - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Απέσυρε το ενδιαφέρον για Πελεγκρίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση προπονητή και από την Τρίτη... αφαίρεσε ένα σημαντικό όνομα από την λίστα του.

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ήταν ο Νο1 στόχος του ΟΣΦΠ για τον πάγκο του, ωστόσο πλέον και αυτή η υπόθεση μπαίνει οριστικά τέλος. Οι «ερυθρόλευκοι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, το οποίο πιθανώς να βρίσκεται στην πατρίδα του για να βρει εκεί ομάδα.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά αφού μπαίνει ο Ιούνιος και τον Ιούλιο η ομάδα δίνει προκριματικά για το Champions League. Η επιλογή από την ξένη αγορά είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο προπονητής της Γκιμαράες. Για τον Μαρτίνς όμως ενδιαφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες και η Πόρτο. Από την ελληνική αγορά οι πρωταθλητές φλερτάρουν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που αποχώρησε από την Ξάνθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός πελεγκρινο προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ