Basketball Champions League: ΑΕΚ, Αρης και ΠΑΟΚ θα συμμετάσχουν και τη νέα σεζόν - iefimerida.gr

Basketball Champions League: ΑΕΚ, Αρης και ΠΑΟΚ θα συμμετάσχουν και τη νέα σεζόν

Φωτογραφία: Facebook/BCHL
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΑΕΚ, Αρης και ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες φέτος επέλεξαν να αγωνιστούν στη διοργάνωση της FIBA αντί του Eurocup και όπως ανακοινώθηκε θα συνεχίσουν στο Basketball Champions League και τη νέα σεζόν.

Η FIBA ανακοίνωσε πως η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν στο Champions League και τη νέα αγωνιστική, ενώ παράλληλα επισημοποίησε και την συμμετοχή της Βενέτσια, της Σάσαρι και της Αβελίνο στη διοργάνωσή της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε ξανά κορυφαίες ομάδες δύο σπουδαίων πρωταθλημάτων. Η απόφασή τους να συμμετέχουν στη διοργάνωσή μας επιβεβαιώνει πως το περιβάλλον που τους προσφέρουμε είναι υψηλού επιπέδου. Με το να μας εμπιστευτούν και φέτος δείχνει πως έμειναν ικανοποιημένες από την συμμετοχή τους στην πρώτη σεζόν του Champions League», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης, Πάτρικ Κομνηνός.

Στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν θα συμμετάσχουν 32 ομάδες, οι οκτώ εκ των οποίων θα προκύψουν από τους προκριματικούς γύρους. Στην κανονική περίοδο, θα σχηματιστούν τέσσερις όμιλοι των οκτώ ομάδων και οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου θα περάσουν στη φάση των «16», ενώ ο 5ος και ο 6ος θα συνεχίσουν στο FIBA Europe Cup.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αρης ΠΑΟΚ Basketball Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ