ΣΥΡΙΖΑ για νέα επίθεση στο σπίτι Φλαμπουράρη: Θυμίζει έντυπα της διαπλοκής η φρασεολογία της προκήρυξης - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για νέα επίθεση στο σπίτι Φλαμπουράρη: Θυμίζει έντυπα της διαπλοκής η φρασεολογία της προκήρυξης

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τη νέα επίθεση με μολότοφ που πραγματοποιήθηκε στις 19/5 στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη και έγινε γνωστή σήμερα, μετά από ανάρτηση σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Η νέα επίθεση στην οικία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της (σ.σ.: στην ιστοσελίδα Indymedia), με φρασεολογία που θυμίζει έντυπα της διαπλοκής, είναι αποκαλυπτική των σκοτεινών συμφερόντων που κρύβονται από πίσω της. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες μαφιόζικες πρακτικές», τονίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αναρχικοί κατηγορούν τον Αλέκο Φλαμπουράρη ότι «κλείνει μπίζνες που του αποφέρουν εύκολα προσωπικά κέρδη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για «οικονομική εξαθλίωση της κοινωνικής βάσης προασπίζοντας παράλληλα τα συμφέροντα των αφεντικών».

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν ακόμη ένα χτύπημα που προστίθεται στο μπαράζ επιθέσεων τον τελευταίο χρόνο στην κατοικία του κ. Φλαμπουράρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ