Ξυδάκης: Να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο ρήξης με τους δανειστές - iefimerida.gr

Ξυδάκης: Να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο ρήξης με τους δανειστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να εξεταστεί και το ενδεχόμενο ρήξης με του δανειστές πρότεινε την Τρίτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον «Realfm», την ώρα που ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, διαψεύδουν το δημοσίευμα της Bild ότι η Αθήνα μπορεί να μην δεχτεί τη δόση της αξιολόγησης αν δεν υπάρξουν αποφάσεις για το χρέος.

«Αν έχεις κάνει όλα αυτά που σού ζητούν οι δανειστές, τα οποία είναι πολύ επώδυνα και πολύ δυσάρεστα και υφεσιογόνα, εάν ο εταίρος έχει γίνει στυγνός δανειστής, ο οποίος είναι και ψεύτης και δεν τηρεί αυτά τα οποία συμφωνεί και αλλάζει το πλαίσιο της συμφωνίας διαρκώς, πρέπει να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδάκης.

Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε ωστόσο ότι «δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για ρήξη… υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια κινήσεων και είναι πάρα πολύ νωρίς. Θα πρέπει να απαιτήσουμε τουλάχιστον, κι αυτό δεν είναι θέμα μόνο της κυβέρνησης είναι όλου του ελληνικού λαού, να σέβονται το πλαίσιο μίας συμφωνίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χυδάκης ΣΥΡΙΖΑ ρήξη δανειστές χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ