Συνέλαβαν 32χρονο με περισσότερα από 200 γραμμάρια ηρωίνης - iefimerida.gr

Συνέλαβαν 32χρονο με περισσότερα από 200 γραμμάρια ηρωίνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με περισσότερα από 200 γραμμάρια ηρωίνης συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ένας 32χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία ηρωίνης συνολικού βάρους 216 γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ