Ενωση Κεντρώων: H κυβέρνηση δημιουργεί κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015 - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: H κυβέρνηση δημιουργεί κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«H κυβέρνηση απειλεί, αντιφάσκει και δημιουργεί κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα του χρέους.

«Στην διπλωματία ότι μια χώρα ζητάει κάτι προετοιμάζει το έδαφος και έχει περίπου πάρει την σύμφωνη γνώμη των άλλων χωρών. Μόνο έτσι έχει αποτέλεσμα. Ο κ. Τσίπρας ανέβασε τους τόνους για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση χωρίς να έχει πάρει εγγυήσεις από την Ευρώπη ότι θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα της Ελλάδος. Έτσι οδηγούμαστε σε εθνική ήττα. Τώρα η κυβέρνηση απειλεί, αντιφάσκει, δημιουργεί ατμόσφαιρα ακόμη μεγαλύτερης ήττας», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων και συνεχίζει: «Το να λένε όλοι οι υπουργοί του κ. Τσίπρα ότι εκβιάζονται από τους Ευρωπαίους, ούτε έξυπνο είναι, ούτε φρόνιμο, γιατί αυξάνει το χάσμα ενόψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου».

Όπως τονίζει η Ένωση Κεντρώων ζητάει «από καιρό σύγκλιση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών». «Η κυβέρνηση διστάζει. Τι περιμένει να ξαναζήσουμε κλίμα ανάλογο του καλοκαιριού του 2015; Και αν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι είναι εκβιαστές που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα; Ωστόσο, είναι λάθος της ΝΔ που δεν συμβάλλει στο να εξευρεθεί κοινά αποδεκτή λύση», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ