Γουίλιαμ, Κέιτ, Τζορτζ και Σάρλοτ χαλαροί, παίζουν στον κήπο -Μια διαφορετική φωτογράφιση, τι θέλουν να δείξουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Γουίλιαμ, Κέιτ, Τζορτζ και Σάρλοτ χαλαροί, παίζουν στον κήπο -Μια διαφορετική φωτογράφιση, τι θέλουν να δείξουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολύ διαφορετική φωτογράφιση έκαναν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μαζί με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα δυο μικρά παιδάκια τους (και τον σκύλο τους Λούπο).

Μια φωτογράφιση που συνοδεύτηκε και από μια εξίσου διαφορετική συνέντευξη του δεύτερου διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Γουίλιαμ, Κέιτ, Τζορτζ και Σάρλοτ χαλαροί, παίζουν στον κήπο -Μια διαφορετική φωτογράφιση, τι θέλουν να δείξουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ κυλίστηκε στο χορτάρι του σπιτιού τους στο Νόρφολκ, στο βασιλικό κτήμα του Σάντριχαμ, ποζάροντας αυθόρμητα στο φακό του περιοδικού GQ.

O πρίγκιπας Γουίλιαμ, στη συνέχεια, πόζαρε μόνος του για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Τη φωτογράφιση της οικογένειας την έκανε ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Νόρμα Τζιν Ρόι, ο οποίος είναι γνωστός για τα πορτραίτα μεγάλων σταρ.

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος Λουίζ Μάχλερ μιλώντας στο News Corp Australia είπε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν πολύ σέξι και απεικονιζόταν ως ο... κύριος της κυρίας. «Δεν ήταν βασιλικό λουκ. Ηταν κάζουαλ και πολύ σέξι. Ενώ δεν έσπασε τα βασιλικά πρωτόκολλα, υιοθέτησε ένα λουκ που τον έκανε να μοιάζει πολύ κάζουαλ, ελκυστικό και προσιτό. Επίσης, ο τίτλος ''Ενας πρίγκιπας στα καλύτερά του'' αφήνει... υπονοούμενα. Είναι παντρεμένος, αλλά δεν φοράει βέρα, οπότε κλείνει το μάτι στις κυρίες που βλέπουν τη φωτογραφία».

Αναλύοντας το πώς είναι το στόμα του, το σαγόνι του και τα ζυγωματικά του, η Μάλερ καταλήγει ότι ο Γουίλιαμ δείχνει ανοιχτό πνεύμα, έτοιμος να αποκαλυφθεί και να μιλήσει. Τα δε χέρια του, δεν τα έχει σε σημείο που να δηλώνει ότι θέλει να προστατευθεί, αντίθετα τα έχει έτσι ώστε να δείχνει προσιτός. «Δεν έχει σφιγμένες τις γροθιές του, τα χέρια του τα έχει χαλαρά, δείχνει ζεστασιά. Δεν δείχνει άμυνα».

Το γεγονός, επίσης, ότι κλείνει ελαφρά προς τα εμπρός υποδηλώνει ότι είναι φιλόξενος. Οτι θέλει να ασχοληθεί με τους ανθρώπους.

Οσο για το γιακά του σακακιού, η Μάλερ εκτιμά ότι είναι επίτηδες σηκωμένος για να μην φαίνεται... τέλειος. Το μπλε χρώμα του σακακιού δείχνει, ακόμη, έναν άνδρα αρρενωπό, χωρίς, όμως, να είναι επιθετικός.

Γουίλιαμ, Κέιτ, Τζορτζ και Σάρλοτ χαλαροί, παίζουν στον κήπο -Μια διαφορετική φωτογράφιση, τι θέλουν να δείξουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οσο για την ασπρόμαυρη φωτογραφία με την Κέιτ και τη παιδιά, η Μάλερ λέει ότι τους απεικονίζει σε μια στιγμή απόλυτης χαράς. «Και των δύο τα στόματα είναι ανοιχτά και τα σαγόνια τους χαλαρά, τα χέρια τους δεν είναι σφιγμένα τα σώματά τους ελεύθερα. Ολα αυτά είναι θετικοί συμβολισμοί. Είναι οι άνθρωποι που θέλεις να καλέσεις για να φάτε μαζί».

Γουίλιαμ, Κέιτ, Τζορτζ και Σάρλοτ χαλαροί, παίζουν στον κήπο -Μια διαφορετική φωτογράφιση, τι θέλουν να δείξουν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Και όπως υποστήριξε η Μάλερ «διαβάζοντας» τις φωτογραφίες, όντως, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλώντας στον Αλαστερ Κάμπελ, πρώην επικεφαλής επικοινωνίας του Τόνι Μπλερ ο οποίος τον ανέκρινε, μιλήσε για τα πάντα, για όλα όσα πολλοί θα ήθελαν να τον ρωτήσουν τα χρόνια που ακολούθησαν το χαμό της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Μου πήρε 20 χρόνια να ξεπεράσω τη θλίψη»

Το πένθος του ήταν διαφορετικό από των υπολοίπων, υποστηρίζει, καθώς όλοι γνώριζαν την ιστορία. «Μου πήρε 20 χρόνια να το ξεπεράσω, να φθάσω σε αυτό το στάδιο που είμαι σήμερα. Ακόμη μου είναι δύσκολο, κάποιες στιγμές γινόταν πολύ ωμό. Δεν ήταν σαν τον πένθος άλλων ανθρώπων, γιατί εν προκειμένω όλοι ήξεραν τα πάντα, ήξεραν την ιστορία, γνώριζαν την ίδια», λέει.

«Θα ήθελα να είχε γνωρίσει την Κέιτ»

Και προσθέτει: «Θα ήθελα να έχω τις συμβουλές της. Θα ήθελα να είχε γνωρίσει την Κέιτ και να βλέπει τα παιδιά να μεγαλώνουν. Με θλίβει ότι δεν συνέβη αυτό, ότι τα παιδιά δεν θα την γνωρίσουν ποτέ».

«Χρειάζομαι τη σταθερότητα της οικογένειας»

Μιλώντας για τη σημερινή του οικογένεια ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξομολογείται: «Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρίς τη σταθερότητα που μου προσφέρει η οικογένειά μου. Η σταθερότητα στο σπίτι είναι σημαντική για μένα. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου σε ένα ευτυχισμένο, σταθερό, ασφαλή κόσμο. Και αυτό είναι προτεραιότητα και για τους δυο μας, την Κέιτ και εμένα. Θέλω ο Τζορτζ να μεγαλώσει σε ένα πραγματικό, ζωντανό περιβάλλον, δεν θέλω να μεγαλώσει πίσω από τους τοίχους του παλατιού, πρέπει να βγει έξω. Θα παλέψω για να έχουν μια κανονική ζωή».

«Αισθάνομαι το σοκ και τώρα, 20 χρόνια μετά»

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γουίλιαμ μιλούσε για το θάνατο της μητέρας του. Το είχε κάνει και πριν λίγο καιρό, δημοσίως. Είχε χρειαστεί, μάλιστα, να διακόψει την ομιλία του για ένα λεπτό, για να ηρεμήσει. Οταν πέθανε η Νταϊάνα, ο 15 χρόνων τότε πρίγκιπας. «Το σοκ είναι το σημαντικότερο και ακόμη το αισθάνομαι, 20 χρόνια μετά. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το σοκ δεν μπορεί να διαρκέσει τόσο πολύ, αλλά διαρκεί. Είναι μια στιγμή ηλεκτροσόκ και δεν σε αφήνει ποτέ, πρέπει απλά να μάθεις να την αντιμετωπίζεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Γουίλιαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ