Αλλάζουν τον κανονισμό για τιμωρία παίκτη με χρήση βίντεο στη Super League - iefimerida.gr

Αλλάζουν τον κανονισμό για τιμωρία παίκτη με χρήση βίντεο στη Super League

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σάλος που δημιουργήθηκε από την βαριά τιμωρία στον Μάρκους Μπεργκ, ωθεί τους ιθύνοντες της Super League να τροποποιήσουν τον κανονισμό για τη χρήση του βίντεο.

Σε όλο τον κόσμο, οι πειθαρχικές επιτροπές προσφεύγουν στο βίντεο, μόνο όταν ο διαιτητής δεν έχει εικόνα της φάσης όπου έγινε η παράβαση. Οπως για παράδειγμα συνέβη με το χτύπημα εκτός φάσης του Πατίτο στον Φιγκέιρας στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στο τελευταίο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ο δικέφαλος του βορρά ζήτησε τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ για χτύπημα στον Κρέσπο, παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής είχε τιμωρήσει τον Σουηδό με κίτρινη κάρτα.

Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές ο Μπεργκ και ουσιαστικά το πρωτάθλημα γι’ αυτόν να τελειώσει από τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Πλέον, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», έρχεται τροποποίηση στον κανονισμό και από 1η Ιουλίου, μόνο όταν ο διαιτητής έχει «χάσει» εντελώς την φάση όπου πιθανόν να υπάρχει παράβαση, θα μπορεί να επεμβαίνει η πειθαρχική επιτροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρκους Μπεργκ τιμωρία Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ