Η Χάντερσφιλντ στην Premier League μετά από 45 χρόνια -Ανοδος αξίας 200 εκατ. ευρώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χάντερσφιλντ στην Premier League μετά από 45 χρόνια -Ανοδος αξίας 200 εκατ. ευρώ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αποδεδειγμένα το πιο ακριβό παιχνίδι στον κόσμο. Ο τελικός των πλέι-οφ της Championship για την άνοδο στην Premier League δίνει έπαθλο εκτός φυσικά από την συμμετοχή στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, 200 εκατομμύρια ευρώ. Η Χάντερσφιλντ επιστρέφει μετά από 45 χρόνια.

Η τελευταία της παρουσία στην πρώτη κατηγορία ήταν το 1972. Από καταβολής Premier League οι οπαδοί της απλά ονειρεύονταν κάποια στιγμή να συμμετάσχουν και αυτοί στη μεγάλη γιορτή.

Με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ στο τιμόνι, κατάφεραν φέτος αυτό το όνειρο να το κάνουν πραγματικότητα.

Ο Γερμανός προπονητής οδήγησε την ομάδα έως τον τελικό και κόντρα στην Ρέντιγκ, κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στη διαδικασία των πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα όπως και η παράταση έληξε χωρίς γκολ, με την Χάντερσφιλντ να παίρνει την άνοδο με σκορ 4-3 αν και η Ρέντιγκ ήταν αυτή που προηγήθηκε 3-1 στα πέναλτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ