Survivor: Νίκη ξανά για τους «Μαχητές» - Μπο και Κοκκινάκης υποψήφιοι για αποχώρηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Νίκη ξανά για τους «Μαχητές» - Μπο και Κοκκινάκης υποψήφιοι για αποχώρηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη νίκη έκρυβε το τελευταίο αγώνισμα στο Survivor και το έπαθλο της ασυλίας πήγε στην ομάδα των «Μαχητών», μετά από μια δραματική μάχη, η οποία κρίθηκε στο 10-9.

Οι «Μαχητές» με τον «πυραυλοκίνητο» μισθοφόρο ήταν αυτοί που κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη, στο τελευταίο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγωνίσματος όμως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν αυτός που με πέντε νίκες συνολικά κατάφερε να δώσει την ασυλία στην ομάδα του.

Από τους «Διάσημους» Κοκκινάκης και Χρανιώτης δεν βοήθησαν καθόλου ενώ η Βαλαβάνη ήταν και αυτή σε μέτρια ημέρα.

Την έκπληξη έκανε ο Μπο, παίρνοντας τρεις σπουδαίες νίκες ενώ ο Ντάνος βρήκε τον μπελά του μόνο από τον μισθοφόρο, ο οποίος τον νίκησε στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα, αν και έφτασε δεύτερος στον στόχο.

Ο Αναγνωστόπουλος φάνηκε πολύ πιο εύστοχος με την ρακέτα και το μπαλάκι, στέλνοντας τους συμπαίκτες του στην ασφάλεια της παραμονής για μια ακόμη εβδομάδα.

Ατομική ασυλία

Η ομάδα των «Διασήμων» έπρεπε στη συνέχεια να περάσει από την διαδικασία της ατομικής ασυλίας, εκεί όπου για μια ακόμη φορά, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Με αυτή τη νίκη του ισοφάρισε το ρεκόρ του Ορέστη Τσανγκ, δεχόμενος μάλιστα και τα πειράγματα της ομάδας του.

Προτεινόμενοι Μπο και Κοκκινάκης

Με τον Χρανιώτη να έχει την ατομική ασυλία, τα κουκιά ήταν μετρημένα. Οι παίκτες ανακοίνωσαν ότι θα ψηφίσουν αγωνιστικά οπότε αυτόματα βγήκε εκτός διαδικασίας ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Κοκκινάκης βγήκε πρώτος προτεινόμενος με τρεις ψήφους από τους Ντάνο, Χρανιώτη και Μπο ενώ στο τέλος ο Χρανιώτης είχε να επιλέξει ανάμεσα στην Βαλαβάνη και τον Μπο, διαλέγοντας τελικά τον δεύτερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ