Νέα φωτογραφία του βομβιστή αυτοκτονίας -Τί κρύβει η μπλε βαλίτσα [εικόνα] - iefimerida.gr

Νέα φωτογραφία του βομβιστή αυτοκτονίας -Τί κρύβει η μπλε βαλίτσα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αστυνομία του Μάντσεστερ εντείνει τις έρευνες προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που θα την οδηγήσουν να συμπληρώσει ολόκληρο το παζλ της μεγάλης τρομοκρατικής επίθεσης.

Έτσι, έδωσε στη δημοσιότητα και νέα φωτογραφία του Σαλμάν Αμπέντι. Σε αυτήν ο βομβιστής αυτοκτονίας εικονίζεται με καπέλο και μπουφάν κρατώντας μία μεγάλη μπλε ταξιδιωτική βαλίτσα.

Η αστυνομία αναζητά τη βαλίτσα που κρατούσε ο Σαλμάν Αμπέντι πριν την επίθεση στο Μάντσεστερ Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία με τον βομβιστή αυτοκτονίας να κρατά μια μπλε βαλίτσα.

Η φωτογραφία αυτή είχε τραβηχτεί την ημέρα της επίθεσης και η αστυνομία ζητάει από τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τις αρχές και να δώσουν όσες πληροφορίες διαθέτουν.

«Συνεχίζουμε να εξετάζουμε τις τελευταίες κινήσεις του Σαλμάν Αμπέντι και μας ενδιαφέρει κυρίως το πού βρισκόταν μεταξύ 18- και 22 Μαΐου 2017», ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΡαςΤζάκσον, αστυνομικός διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Βορειοδυτικής Βρετανίας. «Πιστεύουμε ότι ο Αμπέντι είχε στην κατοχή του αυτήν τη βαλίτσα τις ημέρες που προηγήθηκαν της επίθεσης στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου. Θέλω να τονίσω ότι αυτό είναι άλλο αντικείμενο από εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση», πρόσθεσε.

Η Αστυνομία του Μάντσεστερ δεν συνδέει απαραίτητα το περιεχόμενο της βαλίτσας με εκρηκτικά αλλά κάλεσε τους πολίτες να μην την πλησιάσουν, αν την δουν κάπου, απλώς να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο τρομοκράτης με την βαλίτσα και δίπλα μία παρόμοια.

Attack at Manchester Arena update: image released of Abedi carrying a suitcase. Did you see him? https://t.co/NiBYb83cwj pic.twitter.com/0MK24mvtlO

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ