Η λάθος συμπεριφορά που μπορεί να καταστρέψει ακόμα και την πιο υγιή σχέση - iefimerida.gr

Η λάθος συμπεριφορά που μπορεί να καταστρέψει ακόμα και την πιο υγιή σχέση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στις σχέσεις.

Ακόμα και στις πιο υγιείς. Για να συνεχίσουν να υπάρχουν χρειάζονται συνεχή και αμφίδρομη προσπάθεια. Αν και είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι οι περισσότερες σχέσεις, αργά ή γρήγορα, γίνονται ανάμνηση για τους ανθρώπους που τις συνιστούσαν, υπάρχει ένα στοιχείο που οδηγεί, ακόμα πιο γρήγορα, μια σχέση στο χωρισμό. Ευτυχώς, αν το εντοπίσεις και στη δική σου, μπορείς το διορθώσεις.

Ο Δρ. Darcy Sterling, σύμβουλος σχέσεων στη Νέα Υόρκη εξηγεί ότι πριν ακόμα αρχίσει ένα ζευγάρι να τσακώνεται για θέματα εμπιστοσύνης, επικοινωνίας, ηθικής κ.α. υπάρχει ένας δείκτης που- λέει ότι- μπορεί να προβλέψει, με εκπληκτική ακρίβεια, το τέλος της σχέσης σας. Ποιος είναι αυτός;

Ο τρόπος που διαχειρίζεστε μια διαμάχη ή με άλλα λόγια, πως τσακώνεστε με τον σύντροφό σας. Ούτως ή άλλως, υγιής σχέση δεν είναι αυτή στην οποία δεν υπάρχουν καυγάδες (αυτό είναι φύσει αδύνατον), αλλά μια σχέση της οποίας τα μέλη έχουν τη συνείδηση να τους διαχειρίζονται.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συμπεριφορά σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ