Athens Retro Festival: To φεστιβάλ που σε ταξιδεύει στις παιδικές σου αναμνήσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Athens Retro Festival: To φεστιβάλ που σε ταξιδεύει στις παιδικές σου αναμνήσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη χρονιά το Athens Retro Festival θα μας ταξιδέψει στις δεκαετίες του 50', του 60’,του 70’ και του 80’, για να μας θυμίσει τα σαλόνια της γιαγιάς που έβαζε πάντα σεμεδάκια κάτω από την τηλεόραση, να μας ιντριγκάρει να ανασύρουμε από τα πατάρια μας όλα τα vintage κομμάτια που φύλαξε η μαμά μας για να θυμάται τα χρόνια της νιότης της, και να ξυπνήσει αναμνήσεις από εποχές που είχαν τη δική τους μοναδική ατμόσφαιρα.

Αν λοιπόν είστε συλλέκτης, αν έχετε κατάστημα με παλιά αντικείμενα, αν αγαπάτε ιδιαιτέρως κάποιο είδος φαγητού, σνακ ή γλυκού από εκείνα τα χρόνια , αν ανήκετε σε κάποια μουσική μπάντα, ή αν απλώς είστε λάτρεις του Retro, από τις 15-18 Ιουνίου μπορείτε να κατεβείτε στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ στο Γκάζι, απέναντι από την Τεχνόπολις.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ATHENS RETRO FESTIVAL
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ