Μόσχα: 7 νεκροί και 69 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μόσχα: 7 νεκροί και 69 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπη με ακραία καιρικά φαινόμενα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η ρωσική πρωτεύουσα.

Ηδη ο απολογισμός των θυμάτων μιλά για 7 νεκρούς και 69 τραυματίες.

Αποτέλεσμα της σφοδρής καταιγίδας, που πλήττει τα νοτιοανατολικά, τα νοτιοδυτικά και τα ανατολικά της Μόσχας, είναι 7 άνθρωποι μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες να έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS ένας άνθρωπος πέθανε όταν δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω του, ενώ σε μία άλλη περίπτωση μία στάση λεωφορείου ξηλώθηκε από τον αέρα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε πεζούς και να σκοτώσει έναν άνθρωπο.

Ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω Twitter, ενώ έδωσε και πληροφορίες για τον αριθμό των τραυματιών.

Πρόσθεσε δε ότι οι αρχές έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της τραγικής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Στα αεροδρόμια της Μόσχας Domodedovo και Sheremetyevo έχουν ακυρωθεί 13 πτήσεις ενώ έχουν καθυστερήσει ακόμα 33 λόγω της κακοκαιρίας.

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη με τη Μόσχα να βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας.

BREAKING: Several dead, trees uprooted & streets blocked as severe storm hits Moscow (PHOTOS, VIDEO) https://t.co/mV04vRy010 pic.twitter.com/cqF7Xemy6F

BREAKING UPDATE: 6 people killed as severe #storm hits #Moscow – Investigative Committee https://t.co/mV04vRy010 pic.twitter.com/W3hEXLw7O7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μσχα κακοκαιρία νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ