Ο «έξυπνος» αποχαιρετισμός της Ρένας Δούρου στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο «έξυπνος» αποχαιρετισμός της Ρένας Δούρου στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αντίθεση με τον αντιπεριφερειάρχη της, η Ρένα Δούρου έκανε μια σοβαρή και άκρως πολιτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για να αποχαιρετήσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τους Λεωνίδα Κύρκο και Μανώλη Γλέζο. Ενας τρόπος για την περιφερειάρχη, η οποία τάσσεται υπέρ της σύνεσης και της συνεννόησης, να υπενθυμίσει την πρόσφατη ιστορία του τόπου, την «συγκατοίκηση» της Δεξιάς με την Αριστερά και να τιμήσει έναν πολιτικό και πρώην πρωθυπουργό, θυμίζοντας ότι είχε και αρνητικές πλευρές.

«Ένας μεγάλος κύκλος της σύγχρονης Ιστορίας του τόπου κλείνει σήμερα με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μιας πολιτικής προσωπικότητας η οποία ταυτίστηκε με εξόχως θετικές και αρνητικές πτυχές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου. Πλέον η Ιστορία έχει τον τελευταίο λόγο για την αποτίμηση ενός πολιτικού βίου, γράφει η Ρένα Δούρου.

Ο «έξυπνος» αποχαιρετισμός της Ρένας Δούρου στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ