Ολυμπιακός: «Ανοιχτό» για Πελεγκρίνο - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: «Ανοιχτό» για Πελεγκρίνο

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο συνεχίζει να «παίζει» έντονα για τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την αποχώρηση του από τον πάγκο της Αλαβές, ωστόσο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, διέψευσε τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και τον θέλουν να επιστρέφει στην Αργεντινή εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος.

Το γεγονός αυτό αυξάνει τις ελπίδες του Ολυμπιακού και αφήνει «ανοικτό παράθυρο» να αποδεχθεί τελικά την δελεαστική πρόταση που του έχουν υποβάλει οι «ερυθρόλευκοι» προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πελεγκρίνο έχει δεχθεί μία πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό, η οποία ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, και αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα ενεργοποιήσουν το plan b με την παραμονή του Τάκη Λεμονή ή την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός πελεγκρινο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ