Πρεμ Γουάτσα: Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρό δυναμικό ανάπτυξης - iefimerida.gr

Πρεμ Γουάτσα: Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρό δυναμικό ανάπτυξης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νέα ταλέντα πρέπει να παραμείνουν στη χώρα και να τους δοθεί η τεχνογνωσία αλλά και η χρηματοδότηση που χρειάζονται για να ανθίσουν σημειώσε ο μεγαλοεπενδυτής, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα.

Ο κ. Γουάτσα, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg (enter•grow•go) της Eurobank, ενώ ενημερώθηκε για την πορεία της τράπεζας από τα μέλη της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

Συνοδευόμενος από τη Διοίκηση της Eurobank ο κ. Γουάτσα είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του egg και να συναντήσει στελέχη των νεοφυών επιχειρηματικών ομάδων που φιλοξενούνται στον τρέχοντα κύκλο του Προγράμματος egg και δήλωσε σχετικά:

«Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρό δυναμικό ανάπτυξης. Για να το αξιοποιήσει πλήρως, τα νέα ταλέντα πρέπει να παραμείνουν στη χώρα και να τους δοθεί η τεχνογνωσία αλλά και η χρηματοδότηση που χρειάζονται για να ανθίσουν. Μία νέα γενιά επιχειρηματιών, τολμηρών και δημιουργικών, σε ένα περιβάλλον φιλικό προς την επιχειρηματικότητα, μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να επιστρέψει σε ισχυρή και διατηρήσιμη ανάπτυξη.

Μας χαροποιεί να βλέπουμε ότι εταιρίες στις οποίες έχουμε επενδύσει, όπως είναι η Eurobank, έχουν αναγάγει σε υψηλή προτεραιότητα το να βοηθούν νεοφυείς επιχειρηματικές προσπάθειες να επιτύχουν».

Σημειώνεται ότι ο διεθνής μεγαλοεπενδυτής θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ που πραγματοποιείται την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurobank Πρεμ Γουάτσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ