«Δεν μπορούσα να πάω πουθενά, ήμουν φυλακισμένη» -Η απίστευτη εξομολόγηση της Καμίλα για τον γάμο με τον Κάρολο - iefimerida.gr

«Δεν μπορούσα να πάω πουθενά, ήμουν φυλακισμένη» -Η απίστευτη εξομολόγηση της Καμίλα για τον γάμο με τον Κάρολο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Καμίλα, για πρώτη φορά, εξομολογείται δημόσια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν η σχέση της με τον Κάρολο ήρθε στη δημοσιότητα.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 μετά από 35 χρόνια μιας «οn and off» σχέσης. Μετά το διαζύγιο του Πρίγκιπα Κάρολου και της Πριγκίπισσας Νταιάνα, η ομάδα δημοσίων σχέσεων του Παλατιού προσπάθησε να φτιάξει το προφίλ της Καμίλα ώστε να γίνει ένα πρόσωπο με δημόσια αποδοχή. Ενα χρόνο μετά, η Νταιάνα χάνει τη ζωή της σε τροχαίο και οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό, γιατί το γεγονός αυτό βύθισε σε θλίψη τους Βρετανούς αλλά και όλο τον κόσμο.

Οταν έγινε γνωστή η σχέση της Καμίλα και του Πρίγκιπα Κάρολου, η πρώτη δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι έλαβε την αποδοχή του Τύπου. Το εντελώς αντίθετο συνέβη.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης κακολογήθηκε βάναυσα από τα μέσα.

Η εξομολόγησή της για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ Καμίλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ