Περιμένει απάντηση από τον Πελεγκρίνο ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Περιμένει απάντηση από τον Πελεγκρίνο ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πρόσωπο του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο φαίνεται πως εστιάζει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο τεχνικός που οδήγησε την Αλαβές σε μια πολύ άνετη παραμονή στην πρώτη της χρονιάς στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Μπαρτσελόνα, είναι ο Νο1 στόχος αυτή την στιγμή για τον Ολυμπιακό.

Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως ο Πελεγκρίνο δέχθηκε κρούση και από την Σεβίλλη ωστόσο κάποιοι προσωπικοί λόγοι τον «σπρώχνουν» προς επιστροφή στην πατρίδα του. Ο Αργεντινός έχοντας περάσει από Βαλένθια, Εστουντιάντες, Ιντεπεντιέντε και Αλαβές στην μέχρι στιγμής προπονητική του καριέρα, φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ από την ελληνική ομάδα, η οποία θα περιμένει την απάντησή του.

Δεν αποκλείεται πάντως, τυχόν καθυστέρηση στην απάντηση του Πελεγκρίνο να φέρει ακόμη πιο κοντά τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος παραμένει με αυξημένες πιθανότητες, υποψήφιος για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ