Αυτό το προβοκατόρικο έργο τέχνης κρύβει ένα δυνατό μήνυμα για τις γυναίκες και κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό το προβοκατόρικο έργο τέχνης κρύβει ένα δυνατό μήνυμα για τις γυναίκες και κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιος του ιδρυτή της Lacoste André Gillier, ο Thierry Gillier μεγάλωσε μέσα σε μια οικογένεια που ήταν αρρηκτα συνδεδεμένη με τα έργα τέχνης του 17ου και του 18ου αιώνα.

Σημερα, ο Gillier είναι ο ιδρυτής του γαλλικού brand μόδας Zadig & Voltaire, ενώ έχει ασχοληθεί για χρόνια με τη σύζυγό του, Cécilia Bönström, με τη δημιουργία της δικής του συλλογής σύγχρονης τέχνης, εκ της οποίας περισσότερα από σαράντα κομψοτεχνήματα πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία αυτή την εβδομάδα στον οίκο Christie’s.

Η συλλογή αυτή έχει τίτλο «Θάνατος στην Αμερική: Επιλογές από τη Συλλογή Zadig & Voltaire» («Death in America: Selections from the Zadig & Voltaire Collection») και μέρος των εσόδων της δημοπρασίας θα διατεθεί στο Ιδρυμα του Leonardo DiCaprio (Leonardo DiCaprio Foundation) και στο Oceana Shark Conservation Program.

Δείτε ολόκληρο το έργο και τον συμβολισμό του στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έργο τέχνης GILLIER
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ