Aπίστευτο: Λευκός καρχαρίας πήδηξε στη βάρκα ενός ψαρά και τον τραυμάτισε! [εικόνες] - iefimerida.gr

Aπίστευτο: Λευκός καρχαρίας πήδηξε στη βάρκα ενός ψαρά και τον τραυμάτισε! [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόμο της ζωής του έζησε ένας Αυστραλός ψαράς όταν ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας βάρους 200 κιλών πήδηξε στη βάρκα του και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Ο 73χρονος Τέρι Σέλγουντ είχε ρίξει την πετονιά του στο συνηθισμένο μέρος όπου ψάρευε στο Έβανς Χέραλντ της Νέας Νοτίου Ουαλίας, όταν το μήκους 2,7 μ. κήτος εκτινάχθηκε απ’ το νερό και προσγειώθηκε στη βάρκα του τραυματίζοντάς τον με το θωρακικό του πτερύγιο.

Aπίστευτο: Λευκός καρχαρίας πήδηξε στη βάρκα ενός ψαρά και τον τραυμάτισε! [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Τυχερός στην ατυχία του ο ψαράς σώθηκε όταν ζήτησε βοήθεια μέσω του ασυρμάτου που είχε στο μήκους πέντε μέτρων σκάφος του.

«Έχανα πολύ αίμα. Έμεινα έκπληκτος. Αδυνατούσα να συνειδητοποιήσω τι συνέβη και μετά σκέφθηκα ‘Θεέ μου, πρέπει να φύγω από εδώ’», δήλωσε στο αυστραλιανό δίκτυο ABC.

«Είχα πέσει στα τέσσερα και με κοιτούσε και τον κοιτούσα και τότε άρχισε να συστρέφεται. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω εγκαίρως.»

Aπίστευτο: Λευκός καρχαρίας πήδηξε στη βάρκα ενός ψαρά και τον τραυμάτισε! [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο Μπιλ Μπέιτς, μέλος της ακτοφυλακής, είπε ότι το πλήρωμά του βρήκε τον ψαρά να στέκεται αιμόφυρτος στην άκρη της βάρκας.

«Μεταφέραμε τον ιδιοκτήτη της βάρκας στο δικό μας σκάφος και του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες, αφού σταματήσαμε την αιμορραγία. Ήταν μια βάρκα μήκους πέντε μέτρων. Φαντάζεστε, λοιπόν, ότι δεν υπήρχε χώρος για άλλα άτομα, αφού ήταν ο καρχαρίας εκεί μέσα.»

Aπίστευτο: Λευκός καρχαρίας πήδηξε στη βάρκα ενός ψαρά και τον τραυμάτισε! [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Το πλήρωμα μετέφερε τον Σέλγουντ στην ακτή. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του. Το παρ’ ολίγον θύμα του καρχαρία είπε ότι ήταν πιο δραματική συνάντηση με καρχαρία στα 60 χρόνια που ψαρεύει.

«Την άλλη φορά ίσως βρω έναν κροκόδειλο να παλέψω, για να παραμείνω στα φώτα της δημοσιότητας», είπε αστειευόμενος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ