Koυβάδες, λάστιχα, καφάσια -Το Survivor των Κρητικών έχει τρελάνει το Διαδίκτυο [βίντεο] - iefimerida.gr

Koυβάδες, λάστιχα, καφάσια -Το Survivor των Κρητικών έχει τρελάνει το Διαδίκτυο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Survivor είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της σεζόν και είναι τέτοια η δύναμή του που πλέον γίνεται... τάση.

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Βατόλακκο (σσ. πρόκειται για ένα χωριό που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Ενα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι οι (πολλές) πορτοκαλιές του και ξεχωρίζει για την καταπράσινη ομορφιά του) μια παρέα με ενθουσιασμό και κέφι, δημιούργησε το δικό της «Survivor».

Σε έναν ανοιχτό χώρο, έλαβαν χώρα αγωνίσματα αντίστοιχα του reality παιχνιδιού χαρίζοντας ξέφρενες στιγμές στους διαγωνιζόμενους των οποίων το εγχείρημα κατάφερε να γίνει viral. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η μια εκ των δύο ομάδων είχε τον «Ντάνο» της! Με όσα μέσα είχαν, οι Βατολακκιανοί απέδειξαν ότι το «λέει η καρδιά τους».

Δείτε σε βίντεο το εγχείρημα των Κρητικών στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor ΚΡΗΤΙΚΟ SURVIVOR
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ